Raisa este micuța care și-a pierdut viața într-un accident cumplit din Sectorul 1 al Capitalei. 

Raisa alături de prietena sa, Marina, se îndreptau către școală, când, la o trecere de pietoni, un polițist nu le-a văzut pe cele două fetițe și le-a izbit din plin. Una dintre fetițe a decedat, iar cealaltă a fost dusă la spital pentru îngrjiri. Martorii prezenți la locul incidentului au spus că șoferul circula neregulamentar, având viteză foarte mare și impactul era inevitabil.

Micuța Raisa posta în mod frecvent pe rețelele sale de socializare, o serie de filmulețe. În acest videoclipuri, ea dansa, arăta diverse aspecte ale vieții sale sau punea citate după care se ghida în viață. Într-un videoclip pus de aceasta cu ceva timp în urmă, este prezent un citat despre familie pe un fundal de desene animate. Se poate observa că Raisa își iubea extrem de mult familia și iubea viața.

„Familia e totul. cariera nu te așteaptă acasă, banii nu te îmbrățișează noaptea, faima nu-ți șterge lacrimile”

Ce spune avocatul familiei

Era considerată o fată deșteaptă, frumoasă și iubitoare de către colegii ei. Micuța Raisa le va lipsi tuturor celor care au cunoscut-o. Toată lumea este încă în stare de șoc după aflarea tragicului eveniment și toți își doresc ca făptașul să plătească pentru fapta sa. Pentru ancheta în curs, familia Raisei și-a luat un avocat care să îi reprezinte în instanță și să se facă dreptate. Adrian Cuculis a vorbit despre stadiul anchetei, iar mai mulți martori și polițiști vor fi duși la audieri.

„Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar”, a spus avocatul familiei.