A trecut mai bine de o lună de când Elena Udrea a fost arestată în Bulgaria. Onomastica și-a petrecut-o departe de familie, iar cea care suferă cel mai mult este fiica sa, Eva Maria. Micuța plânge de dorul mamei, iar Adrian Alexandrov încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fetița pentru a-i mai alina dorul de mama sa. Cum ieri a fost ziua de nume a fostului ministru, Adrian Alexandrov a postat un mesaj în mediul online.

Adrian Alexandrov, urare emoționantă pentru Elena Udrea

Elena Udrea și familia sa trec printr-o perioadă dificilă după ce fostul ministru a fost arestat în Bulgaria. Clipele dificile au fost amplificate și de faptul că și-a sărbătorit ziua de nume fără Eva Maria, fiica sa. Nu doar pentru Elena Udrea ziua de ieri a fost una încărcată de emoții, ci și pentru iubitul ei, care îi este sprijin în aceste momente grele.

„La mulți ani tuturor celor care poartă numele sfinților Constantin și Elena. (…) La mulți ani și ție mami. Știm că te gândești la noi și te așteptăm acasă”, a fost mesajul transmis Adrian Alexandrov pe Facebook.

Mesajul postat de Adrian Alexandrov pentru Elena Udrea cu ocazia zilei de nume. Fiica sa simte lipsa mamei
Social media

Adrian Alexandrov le-a transmis urări sărbătoriților, dar și iubitei sale, care se află în arest. Fiica sa îi duce dorul mamei, iar iubitul Elenei Udrea face tot posibilul ca micuța să nu simtă atât de mult lipsa celei care i-a dat viața. Bărbatul este un tată implicat. Bărbatul așteaptă cu nerăbdare cu fosta blondă de la Cotroceni să se întoarcă la fiica sa. Adrian Alexandrov are ajutor din partea soacrei în această perioadă dificilă, care știu că Elena Udrea nu va veni prea curând la micuța Eva.

În timp ce micuța plânge neîncetat după mama sa, la Curtea de Apel din Sofia, avocații Elenei Udrea încearcă să îi convingă pe magistrați să nu o extrădeze și să ia o decizie favorabilă.