Diana Șoșoacă a fost de curând ținta unui mesaj destul de urât din partea unui internaut. Avocata nu a ezitat nicio secundă să îi transmită un mesaj destul de acid

Mesajul obraznic primit de Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a primit pe contul personal de TikTok un mesaj destul de urât. ,,Să te pup la…” a fost mesajul care a enervat-o pe Diana Șoșoacă. Din videoclip se poate observa că persoana care ar fi trimis acest mesaj ar fi George Simion, însă nu este sigur având în vedere ușurința cu care pot fi transmise anumite mesaje fără a fi asumată identitatea. Nu este pentru prima dată când avocata primește tot felul de mesaje urâte, însă se pare că acesta a deranjat-o destul de mult.

,,După care, marș la colț. Pentru că de acolo, vor trebui să vă ia forțat. Și să vă ducă unde vă e locul”, a fost mesajul transmis de Diana Șoșoacă pe rețeaua socială TikTok.

 

@didi.sosoaca Reply to @georgesimionaurro #romanian #romania #foryou #sosoaca #dianasosoaca #aur #partidulaur ♬ original sound – Didi Didi

Părerile sunt împărțite. Unii internauți sunt alături de Diana Șoșoacă, în timp ce alții nu o susțin absolut deloc. Un internaut a precizat că o astfel de postare nici nu avea să caute în spațiul public mai ales când este vorba despre o personalitate politică. Acea persoană spune că dacă nu ar avea imunitate, genul acesta de mesaje nu ar fi fost permis. Internautul critică reacția Dianei Șoșoacă.

,,Vă respect extrem de mult, doamna Șoșoacă”, ,,Vă admir foarte mult”, ,,Bună ziua, doamna Șoșoacă, vă salut cu mare stimă și să vă dea Dumnezeu sănătate, Mommy Șoșoacă, sunteți splendidă”,  ,,Sunteţi o superbă și dulce femeie, vă iubesc și vă ador”, ,,Sunteți minunată din toate punctele de vedere, Să-ți dea Dumnezeu sănătate!”, ,,Lăsați doamna Diana că ei sunt niște oameni care nu apreciază oamenii care luptă pentru tara lor”, sunt câteva dintre comentariile internauților.