Nelson Mondialu a postat un mesaj pentru Livian, acesta îl susține, ii spune să fie puternic totodată îi spune să fie atent cu cine alege să fie ca să nu ajungă „prostul satului”. 

„Scopul lui a fost sa demostreze Puterea dragostei. Insa acolo a depasit o limita. Orgoliul! Si-a calcat orgoliul. Eu ma duc in emisiune, ma interesez. Aia e fosta rapandula, aia n-are scoala, aia e asa… Acolo trebuia sa mergi sa demonstrezi Puterea dragostei. Nu te duci acolo o iei pe una si stati ca doi su**ci. Te duci sa testezi dragostea. Iti faci o relatie, iar cand unul incearca la ea, nu il bati, o lasi sa vezi ce face. Asta e puterea dragostei. Sau le faci pe toate sa moara dupa tine, sau le desparti pe toate de iubiti. Trebuie sa lasi sa vezi ce face iubita ta, asta e puterea dragostei, sa arati ca tu esti puternic.

Nu sa o iei pe o m**e penala sa te puna pe acolo, sa te suga tot, pe gat, pe urechi, pe unde te-a mai supt. Te orientezi, sa nu fii tu prostul satului, sa o alegi pe aia de care se discuta cel mai mult. Sa fie si cu dovezi. Ca sunt acolo fete despre care se spune ca au fost la puf, dar nu exista dovezi. E una acolo cu care au aparut clipuri, o arata pe videochat. De restul sunt numai vorbe, dar nu exista dovezi