George Burcea a reușit să șocheze pe toată lumea, după ce a publicat un clip pe Instagram în care îndemna bărbații să-și bată cu sălbăticie partenerele. Ulterior, actorul a șters postarea și și-a cerut scuze.

”Fraților, dacă le place mai mult un bărbat care le bate decât unul care le ajută în casă… dați-le ce merită, brooo. Voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, repet, vă doresc să aveți bărbați care, în momentul în care vin de la muncă, să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace”, a spus George Burcea, în filmarea sa.

Mesajul lui George Burcea, după ce editura Hyperliteratura a decis retragerea cărții sale

Atitudinea scandaloasă la adresa femeilor i-a adus numai probleme lui George Burcea. Editura Hyperliteratura, care a publicat cartea actorului George Burcea, a decis retragerea cărții semnate de actor, ”Scrisoare către Ceaușescu”. Această decizie a venit la scurt timp după ce directorul Hyperliteratura și editorul cărții semnate de George Burcea a condamnat ferm, în mediul online, atitudinea agresivă a fostului soț al Andreei Bălan.

”În urma instigărilor la violență împotriva femeilor aduse de actorul și scriitorul George Burcea, autorul romanului «Scrisoare către Ceaușescu», editura Hyperliteratura a decis retragerea de piață a cărților sale. Această hotărâre vine ca un gest firesc împotriva promovării unor astfel de comportamente publice, paradoxal, vorbind despre o carte care tratează exact violența domestică”, se arată pe site-ul editurii.

foto: Facebook

La nici o zi de la dezvăluirile șocante de pe internet, George Burcea a revenit cu un nou mesaj, de data aceasta pașnic. Actorul și-a cerut scuze prietenilor virtuali, mărturisind sfios că toate afirmațiile au fost spuse la furie.

George Burcea și-a cerut scuze după ce a jignit femeile

”Doresc să-mi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală a mea este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu-mi fac deloc cinste nici mie și niciunei femei.

Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să-mi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere”, a fost o parte din mesajul publicat de George Burcea, pe pagina lui de Instagram.