Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2015. Ei au două fetițe, iar acum Laura este însărcinată pentru a treia oară. Recent, vedeta a posta pe Facebook un mesaj emoționant, în care îi declară dragostea soțului ei.

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi au devenit soți în anul 2015, iar de atunci se iubesc mai mult ca niciodată. De asemenea, ei mai au și două fetițe, iar în momentul de față, Laura este însărcinată pentru a treia oară.

Recent, actrița a postat pe contul ei personal de Facebook un mesaj prin care îi declară toată dragostea soțului ei.

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată!”, a scris Laura Cosoi pe contul de socializare.

social media

Cum se menține Laura Cosoi în luna a opta de sarcină

Alături de mesajul siropos pe care i l-a dedicat soțului ei, Laura a publicat și câteva imagini cu familia ei în timpul unei ședințe foto. Recent, actrița a povestit cum s-a transformat corpul său în ultimele luni. Laura este conștientă de faptul că a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii, însă se pare că nu o deranjează atât de tare acest lucru.

„Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere.

Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze”, a spus Laura Cosoi.