Cătălin Botezatu a transmis un mesaj la „Splash! Vedete la apă” pentru Irisha. Bruneta a fost, în cele din urmă, copleșită de emoții. Iată cum a reacționat vedeta după ce a ascultat ceea ce i-a spus designerul dar și de la câți metri a sărit. 

Irina Ceban, recunoscută și cu numele de Irisha, are 34 de ani și este din Republica Moldova. Ea a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Mai mult, ea a absolvit și o școală de stiliști din România, dar și una în America. Bruneta s-a făcut remarcată în lumea mondenă după ce a participat la mai multe show-uri televizate.

social media

Mesajul emoționant de la Cătălin Botezatu pentru Irisha

Irisha este concurentă în sezonul 5 la „Splash! Vedete la apă”. Ea a primit un mesaj de la designer-ul vestimentar, Cătălin Botezatu, chiar înainte de a sări.

„Draga mea Irisha, am auzit că nu stai prea bine cu săriturile, dar chiar nu contează. Măcar încântă-i, te rog frumos, cu frumusețea ta. Așadar, eu îți țin pumnii și sunt sigur că până la urmă o să reușești și cu cea mai bună și performantă, și de la cea mai înaltă treaptă. Te pup, Irisha, îți țin pumnii.“, a fost mesajul transmis de Cătălin Botezatu.

În cele din urmă, Irisha a ales să sară de la o înălțime de 5 metri. Mai mult, bruneta a reușit o săritură aproape perfectă are a fost foarte apreciată de juriu.

„Cred că a fost o săritură bunicică. Poate că următoarea săritură o să fie mai bună decât asta. Să sperăm.“, a spus Nea Mărin.

Irisha, inițial, s-a lansat în cariera de model și a defilat timp de 3 ani pe podium. În vara anului 2017, Irisha a colaborat cu DJ Sava și a lansat primul său single, „Fosta ta”. În 2018, ea a lansat piesa „You lose”, iar clipul a fost filmat în SUA.