Aurelian Temișan și-a luat fanii prin surprindere cu ultima sa postare. Acesta a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru mama sa. Cea care i-a dat viață acestuia a decedat în urmă cu mai mult timp. Juratul de la „Te Cunosc de Undeva” și-a adus aminte că astăzi ar fi fost ziua ei. Vedeta nu a putut trece cu vedere acest lucru și astfel a postat un mesaj în memoria ei. 

Aurelian Temișan se bucură de o familie frumoasă, cu care se mândrește și o laudă ori de câte ori are ocazia. Totuși, se pare că pentru acesta nu există zi în care să nu se gândească la părinții lui. Aceștia au trecut în neființă în urmă cu mai mult timp.

social media

Mama lui Aurelian Temișan și-ar fi serbat astăzi ziua de naștere

Astăzi este o zi cu dublă semnificație pentru români. În această zi sunt sărbătorite Sânzienele, dar și Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. Totuși, juratul de la „Te Cunosc de Undeva” s-a trezit cu un dor nebunesc în această dimineață, chiar pentru mama sa.

Cea care i-a dat viață a decedat în urmă cu mai mulți ani, iar astăzi, totodată, aceasta și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. De asemenea, juratul nu a putut să treacă cu vederea peste această zi și a postat un mesaj emoționant în mediul online.

„Azi, pentru mine, pe lângă faptul că e mare sărbătoare, e și o zi tristă. Aș fi vrut să îi mai pot spune mamei mele, la mulți ani, dar…”, a spus Aurelian Temișan pe Instagram-ul personal.

Aurelian Temișan își găsește alinarea în familia sa

Desigur că cel mai cumplit și greu lucru este să nu mai ai părinții în viață. Nu le mai poți auzi vocea, pentru tot restul vieții, însă mai rămâne un lucru pe care îl poți face pentru aceștia; să te duci la ei la cimitir să le aprinzi o lumânare. Însă, Aurelian Temișan a acceptat această situație și a învățat să își găsească fericirea în familia sa.

După mesajul emoționant pe care i l-a dedicat mamei sale, acesta a postat o poză și cu fetița și soția sa.

Până una alta, mă bucur de fetele mele și de iubirea lor. Să fim bine, cu toții!”, a mai spus Aurelian Temișan pe Instagram.