Înainte de a pleca în „America Express”, Larisa Iordache a lăsat un mesaj care să fie postat atunci când se împlinește un an de la moartea mamei sale.

Larisa Iordache face echipă în emisiunea „America Express” cu Diana Bulimr. Cum nu are acces la telefon sau la conturile de pe rețelele sociale, sportiva a dorit să fie distribuit un mesaj în ziua în care se împlinește un an de la moartea mamei sale. Femeia a fost diagnostică în 2020 cu cancer, iar de atunci a început o luptă pentru viața sa. Într-un final, mama sportivei s-a stins din viață. 

Larisa Iordache: În mintea și sufletul meu ești permanent vie

În urmă cu un an, Larisa Iordache se pregătea să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cu doar o lună înainte de acest mare eveniment, sportiva a trăit o dramă, atunci când a aflat că mama sa a pierdut lupta cu boala. Femeia a fost diagnosticată în 2020 cu cancer, iar de atunci au urmat clipe de coșmar pentru familia sa.

La un an de la moartea celei căreia i-a dat viață, Larisa Iordache a lăsat un mesaj emoționant. Așa cum se știe, concurenții emisiunii „America Express” nu au voie să folosească telefoanele. De aceea, sportiva a pregătit textul înainte de a accepta această provocare.

„Acum un an m-am întâlnit cu un sentiment dur. Era un sentiment pe care nu-l mai simțisem până în acel moment. Însă, am înțeles că trebuie sa învăț să trăiesc cu asta!

În mintea și sufletul meu ești permanent vie și simt cum mă îmbrățișez zilnic cu căldura grijii tale pe care o ai de acolo de unde ești.

Însă, asta nu mă reține nici măcar o secundă ca în fiecare zi sa îmi fii în gând cu un dor pe care nu cred ca o sa pot să-l controlez vreodată.

Te iubesc mami! Și îți mulțumesc că m-ai crescut cu toată puterea și pasiunea ta pe care ai avut-o pentru viață”, a scris Larisa Iordache pe rețelele sociale.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.