Elwira Petre a reușit din nou să-și surprindă fanii. Soția lui Mihai Petre a postat pe Instagram o poză cu tatăl ei. Câștigătoarea de la „Asia Express” a transmis un mesaj emoționant în mediul online, pentru tatăl ei. Iată ce i-a urat aceasta tatălui ei. 

Pe Elwira Petre o cunoaște toată lumea. Este soția lui Mihai Petre și câștigătoarea emisiunii „Asia Express”. Dansatoarea are o comunitate mare de fani în mediul online. Ea nu ezită mai niciodată să împărtășească momentele importante din viața ei cu internauții. Așadar, Elwira a postat în mediul online o poză și un mesaj emoționant de Ziua Tatălui. În Polonia, se sărbătorește această zi, în fiecare an, pe data de 23 iunie.

Instagram

Elwira Petre, mesaj emoționant pentru tatăl ei de ziua acestuia

Elwira este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea împărtășește mai mereu cu fanii cele mai importante evenimente din viața sa. Ea se bucură de o comunitate mare de fani care o iubesc și o îndrăgesc. Așadar, ea a dorit să le arate fanilor că tatăl ei o iubește nespus și o ia în brațe, cu toate că are 40 de ani.

Soția lui Mihai Petre a postat o fotografie cu tatăl ei și i-a transmis un mesaj emoționant, de ziua sa. Iubirea părintească este fără margini și nu spunem noi acest lucru, poza postată de Elwira fiind dovada vie în acest sens. Aceasta s-a afișat în mediul online în brațele tatălui ei.

„Ma ia in brațe și la 40 de ani ai mei. Este tare fain. La mulți ani Tata❤️ #happyfathersday”, a scris Elwira Petre pe contul ei personal de Instagram.

Elwira și Mihai Petre au doi copii

Cei doi au făcut față provocărilor și au pus mâna pe marele premiu de la „Asia Express”. Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste de mulți ani. Așadar, din rodul iubirii lor, au rezultat două fetițe, Catina și Ariana.