Nora mereu a atras atenția cu felul său de a fi de când era în casa „Mireasa”. Se pare că tânăra nu a putut trece peste faptul că Leo iubește o altă femeie. Nu de puține ori, blondina a precizat că a fost dezamăgită de fostul iubit. De data aceasta, tânăra a avut un mesaj destul de dur pentru Leo. Tânărul pare să fie din ce în ce mai îndrăgostit de Anda, ba mai mult își fac planuri de viitor împreună, ceea ce a enervat-o la culme pe Nora. 

Nora a acceptat cu greu noua relație a lui Leo

Leo și Anda au avut parte de un shooting de poveste, alături de Valentin și Alina. Se pare că imaginile cu fostul iubit nu i-au picat deloc bine tinerei, care la scurt timp a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Fanii s-au gândit imediat că mesajul a fost pentru Leo. Nora nu se aștepta ca Leo să intre într-o altă relație așa repede.

„Ești zero. Nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit, nici de aici și nici de aici, începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut. Te-ai vândut”, a transmis Nora pe TikTok.

Mesajul dur al Norei de la „Mireasa”, după ce Leo și Anda au avut parte de un shooting surpriză. Ce a avut să îi transmită fostului iubit
Captură Tv

După ce a părăsit casa „Mireasa”, tânăra nu a ezitat să posteze mesaje sau melodii cu mesaje subtile pentru fostul iubit. În timp ce Nora pare că nu a trecut peste despărțirea de Leo, concurentul și iubita sa își văd de relație și chiar se gândesc la un viitor împreună. Nici relația blondinei cu mama tânărului nu a fost dintre cele mai bune.

Nora nu a putut trece cu vederea criticile doamnei Dana, în timp ce Anda pare să fie nora perfectă. De-a lungul emisiunii, Nora și-a atras critici cu privire cu trecutul ei tumultos, iar relația lui Leo cu Anda pare să o încânte pe mama sa.