Costi Ioniță a lansat un nou hit muzical. Noua piesă ,, Mare e lumea” în colaborare cu cinci artiști muzicali din România, printre care Vlăduța Lupău, Jador și Cream a reușit să strângă peste un milion de vizualizări în numai 24 de ore de la lansare. Melodia este pe primul loc în trending pe YouTube.

Costi Ioniță a lansat un nou hit muzical. Claudia „Cream”, mesaj impresionant după colaborare

Instagram

Claudia Pavel, alias Cream este foarte recunoscătoare de faptul că face parte din noul proiect muzical al lui Costi Ioniță. În urmă cu câteva ore, artista a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj impresionant. Vedeta este extrem de fericită pentru că melodia a reușit să ajungă în inimile românilor într-un număr atât de mare. De asemenea, Cream îi mulțumește lui Costi Ioniță pentru buna colaborare.

,,Mulțumesc @costiofficial pentru că ai scris o piesă pentru noi toți, pentru șansa de a cânta pe o piesă atât de frumoasă pentru românii noștri din toată lumea, cu toată inima, cu toată dragostea și multa recunoștință.

Sunt fericită că au simțit emoția noastră până pe cele mai îndepărtate meleaguri, pentru că noi ,românii ,suntem unul si suntem puternici împreună atâta timp cât încă  simțim, plângem, trăim, ne bucuram cu toții laolaltă și dacă o melodie poate să aducă atâția oameni împreună, nu există ceva mai minunat de atât.

Mulțumesc @alexceausu pentru povestea superba pe care ne ai spus o prin imaginile văzute prin ochiul tău de artist. Strigatul Pământului nostru Sfânt este viu si ne cheamă acasă pe toți, la un moment dat! Vă iubesc, dragi romani! Frați să fim pan’ la sfârșit.”, a scris Claudia Pavel pe Instagram.

Melodia ,,Mare e lumea” un real succes

Costi Ioniță a lansat un nou hit muzical. Melodia ,,Mare e lumea” aduce un omagiu remarcabil unor personalități precum Mihai Eminescu – cel mai mare poet român, Petrache Poenaru – inventatorul stiloului, Constantin Brâncuși – cel mai mare sculptor român, Ion Cantacuzino- inventatorul vaccinului împotriva holerei.

Piesa a reușit să strângă  un număr impresionant de vizualizări și like-uri în câteva ore de la lansare. Fanii nu au stat pe gânduri și au reacționat pozitiv. De asemenea, Vlăduța Lupău și Jador sunt recunoscători pentru succesul pe care îl are melodia.