Apar noi dovezi în mediul public că Andrew Tate a comis acte de abuz sexual

Apar noi detalii șocante despre Andrew Tate, după ce a fost arestat preventiv. Milionarul este acuzat pentru viol și trafic de persoane. Dar nu sunt primele asemenea acuzații. El a mai fost arestat în 2015 pentru abuz sexual. Iar victimele sale au dezvăluit acum ce mesaje au primit de la britanic.

Andrew și Tristan Tate s-au mutat în urmă cu cinci ani în România, după ce în Marea Britanie au fost acuzați de abuz sexual de mai multe femei. Așa au crezut că vor scăpa de toate acuzațiile. Iar odată cu mutarea reședinței, și-au mutat aici și afacerile murdare. Cei doi frați au făcut milioane pe seama unor tinere nevinovate, pe care le-au obligat să facă videochat.

După arestarea celor doi britanici, tot mai multe victime ale lor au ieșit în față și și-au spus povestea. Iar unele dintre ele au adus și dovezi.

Este și cazul a trei femei din Marea Britanie, care în 2013 șo 2015 l-au acuzat pe Andrew Tate de viol. Ele au dat presei înregistrări șocante, în care milionarul spunea că a fost îndreptățit să le abuzeze sexual.

Sunt o persoană rea? Pentru că cu cât nu-ți plăcea mai mult (nr. actul sexual), cu atât îmi provoca mai multă plăcere. Mi-a plăcut la nebunie cât de mult ți-a displăcut. M-a excitat.

Serios că ești atât de ofensată că te-am strâns de gât puțin? Nici măcar nu ai leșinat. Calmează-te, pentru Dumnezeu. Am crezut că ești mișto. Ce e în neregulă cu tine?, se arată într-o înregistrare dată de victime publicației Vice.

Se pare că și atunci, Andrew Tate a scăpat bazma curată. Deși în total s-au depus 3 plângeri diferite pentru abuz sexual, autorităție britanice au concluzionat după 4 ani că milionarul nu poate fi tras la răspundere.

Și atunci, ca și acum, Tate avea impresia că face parte dintr-o categorie superioară de oameni. Iar din mesajele primite de victimele sale, reiese că nu s-a ferit niciodată să le amenințe sau să facă declarații misogine.

Sunt unul dintre cei mai periculoși oameni de pe planeta aceasta. Uneori uiți cât de norocoasă ai fost să faci *** cu mine.

Nu-ți place că pot să fac orice-mi doresc cu tine. Asta este. Sunt cea mai inteligentă persoană de pe planeta asta. , se mai arată în aceleași înregistrări.

Share.