Duhovnicul femeii sfâșiate de câini în București lângă Lacul Morii face declarații pline de durere. El a avut chiar și un mesaj pentru fiul victimei, căruia-și dorește să-i transmită exact cum era mama lui: o visătoare.

Crin Triandafil-Theodorescu este preotul la care Ana Oros mergea de fiecare dată când avea nevoie de ajutor sau de un sfat. După moartea acesteia, el a transmis câteva din gândurile sale pline durere în mediul online.

Duhovnicul a explicat că femeia ucisă de câini în București era o adevărată visătoare. Căuta mereu experiențe și să facă bine. Iar acest lucru ar trebui să ajungă și la fiul său. Ana Oros era o mamă și o soție dedicată, dar și o persoană pasionată de natură și aventuri.

Mie îmi dădea din gânduri și oftaturi să i le duc Dumnezeului nostru. Că în mine-și arunca din bolovanii care-i apăsau pieptul. Că de aia s-a apucat Ana de maratoane, să se caute. Nu fugea de ea, se căuta. Ana iubea drumurile mai mult decât destinațiile lor, și dacă ar fi să vorbesc cu Vlad, băiatul ei îndurerat, asta i-aș pune la creștet, să-i fie alinare. Că Ana a visat, a crezut nebunește și irațional în lucruri nemaivăzute!, a scris în mediul online preotul.

Autoritățile pasează vina de la una la alta după tragedie

Tocmai această bunătate a femeii a determinat-o să nu renunțe la alergatul din Zona Lacul Morii, deși mai fusese atacată de câini tot în aceeași zonă în 2022. Atunci, un trecător a ajutat-o să iasă din colții animalelor fără stăpân. Acum, nu a mai fost nimeni să-i audă strigătele disperate de ajutor.

Crin Triandafil-Theodorescu spune însă că așa era firea Anei Oros. A crezut că după incidentul prin care a trecut, autoritățile vor lua măsuri. Dar nu s-au luat, iar ea a devenit victimă a ignoranței celor care ar trebui să ne apere.

După moartea ei tragică, oficialii și autoritățile fug de orice responsabilitate. În loc să-și asume greșelile, pasează vina de la o instituție la alta. Asta în timp ce pe străzile din capitală încă umblă câini fără stăpân, iar familia Anei Oros așteaptă îndurerată răspunsuri.