Ce a scris pe un bilețel o femeie care a fost în moarte clinică timp de 27 de minute

O femeie susține că a văzut ce se întâmplă cu oamenii după ce mor. Tina Hines a fost în moarte clinică timp de 27 de minute. Apoi, când s-a trezit, a cerut o foaie și un pix, pe care a notat un mesaj.

Tina Hines a suferit un stop cardiac. Soțul său a resuscitat-o în așteptarea medicilor, dar inima ei încetase să bată.

Când medicii au reușit să o intubeze, inima ei a început să bată din nou. Femeia a deschis ochii, dar a șocat pe toată lumea cu primul lucru pe care l-a făcut. A cerut o foaie de hârtie și un pix, de parcă viața ei însăși depindea de asta.

Personalul medical prezent în salon s-a temut că dacă nu primește ce a cerut, femeia ar putea avea o criză. Așa că i-au oferit un bilețel și un instrument de scris, pe care le-a luat imediat.

Femeia a scris repede un mesaj, pe care ulterior ce-i ce l-au văzut s-au chinuit să-l deslușească. Datorită faptului că tocmai se trezise din moarte clinică, pacienta nu-și controla bine încă funcțiile corpului. Dar mesajul său a fost înțeles ulterior.

Ce scria pe biletul femeii care a înviat din morți

„ESTE REAL”, erau cele două cuvinte scrise de pacientă. Iar când a fost întrebată despre ce vorbește, Tina nu a putut să articuleze niciun sunet. În schimb, a și-a ridicat privirea către tavan, semn că ar fi vorba despre ceva venit de la divinitate.

Ulterior, medicii au reușit să o stabilizeze și viața ei a fost în afara oricărui pericol.

Mult timp mai târziu, ea a povestit jurnaliștilor despre experiența ei. Se pare că orice a văzut în cele 27 de minute cât a fost „moartă” a fost plin de culori. Iar în centrul spectacolului de lumini, Tina spune că a văzut un chip, care, crede ea, ar fi al lui Iisus Hristos.

Femeia nu este singura care a trecut printr-o asemenea experiență. De-a lungul anilor, mai multe persoane care au fost readuse la viață după ce au intrat în moarte clinică au dezvăluit că au văzut sau au auzit anumite lucruri. Cele mai multe dintre aceste relatări implică figuri divine sau jocuri de lumini, inexplicabile și greu de descris.

Share.