Fiica lui Răzvan Simion a împlinit astăzi 18 ani.

Răzvan Simion are o relație specială cu fiica sa, Ianca, care a împlinit 18 ani. Ea își serbează astăzi majoratul și tatăl său i-a făcut o declarație emoționantă. 

Răzvan Simion își sărbătorește fiica ce a ajuns la vârsta majoratului. Ianca a devenit un adult responsabil, dar ascultă de sfaturile părinților săi. Prezentatorul de la „Neatza” a postat un mesaj emoționant pentru fiica sa. Mai mulți internauți, printre care și vedetele autohtone au comentat în dreptul fotografiei.

Artistul a reușit să aibă o relație bună cu fiica sa, deși a divorțat de mama acesteia în urmă cu mai mulți ani. Răzvan Simion și fosta parteneră au rămas în relații de prietenie pentru creșterea și educarea Iancăi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

„S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii.
Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel!
La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion.”, a scris Răzvan Simion pe contul său e Instagram.

Răzvan Simion: „Sunt foarte docil”

Răzvan Simion este un tată relaxat și nu își face probleme pentru Ianca. De multe ori când ies în oraș, oamenii consideră că ei sunt împreună, în niciun caz tată și fiică. El nu este deranjat de faptul că adolescenta are foarte mulți admiratori.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei. Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm.”, a spus Răzvan Simion pentru EGO.ro.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.