Reclamă
Reclamă

Căpitanul echipei naţionale de fotbal, Nicolae Stanciu, a transmis duminică, 30 iunie, un mesaj de încurajare pentru tinerii care urmează să susțină primele probe ale examenului de Bacalaureat.

„Pentru o parte din tinerii noştri suporteri, urmează cel mai important examen de până acum: Bacalaureatul. Aşa că vă urăm mult succes, să fiți inspirați şi să luaţi note cât mai mari”, a spus Stanciu, citat de News.ro.

Înaintea probelor de la Evaluarea Naţională, elevii au primit un mesaj de încurajare din partea mijlocaşului Răzvan Marin.

Reclamă

Naţionala României joacă, marţi, cu Ţările de Jos, în optimile Euro-2024. Meciul are loc de la ora 19:00, la Munchen.

Probele scrise din sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului vor începe în 1 iulie (Limba şi literatura română). Proba obligatorie a profilului este programată în 2 iulie, fiind urmată, în 4 iulie, de proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba şi literatura maternă se va desfăşura în 5 iulie.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în 8 iulie (până la ora 12:00), iar contestaţiile se pot depune în intervalul orar 12:00 – 18:00, în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi comunicate în 12 iulie.

Un candidat este declarat promovat la examenul naţional de Bacalaureat dacă îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii: a susţinut probele de evaluare a competenţelor, a susţinut toate probele scrise şi a fost notat cu minimum 5 la fiecare dintre acestea, obţinând, în final, cel puţin media 6 la probele scrise.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro