Mercur este cea mai mică planetă din sistemul nostru solar și, de asemenea, cea mai apropiată de Soare. Conform principiilor numerologiei, se crede că Mercur este conducătorul abilității expresive a oamenilor în toate situațiile și relațiile dintre indivizi.

Astăzi, pe 10 mai, Mercur se va întoarce retrograd în semnul Taurului (condus de Venus) și va rămâne în mișcare retrogradă până pe 4 iunie 2022. Mai mult, această perioadă va coincide cu eclipsa de Lună din 16 mai.

Sursa: Social media

Taur

Acest tranzit al lui Mercur va aduce norocul de partea ta. Veți avea beneficii financiare, precum și o stare de sănătate bună. Este timpul să dai glas gândurilor tale. Această tranziție vă va încetini procesul mental și toată energia se va întoarce înapoi. Veți avea beneficii financiare și beneficii legate de sănătate. Cariera, ambițiile și poziția publică vor fi afectate în această perioadă. Este indicat să nu începeți niciun proiect nou sau să optați pentru un nou loc de muncă. Dacă o slujbă veche sau un proiect profesional revine, poți decide dacă îți dorește să fii sau nu implicat în aceste activități.

Gemeni

Retrogradarea lui Mercur este întotdeauna foarte importantă pentru tine. Această mișcare poate provoca multă confuzie cu privire la modul în care mergi înainte în viață. Poate că trebuie să alegi între carieră și dragoste, așa că este mai bine să nu te mai focusezi atât de mult pe romantism și să te concentrezi asupra obiectivelor tale profesionale. În această perioadă trebuie să ai răbdare și să-i asculți pe ceilalți.

Scorpionul

Mercur retrograd se concentrează de data aceasta pe relațiile tale. Așadar, fiți gata să vă analizați relațiile apropiate. Vor exista resentimente între tine și cei dragi și este timpul să realizezi ce vrei de la partenerul tău. Dar, în timp ce faci asta, fii foarte atent la comunicare, emoții și idei. Există confuzie în jurul căminului, al vieții domestice sau al preocupărilor familiale și trebuie să suportați lucrurile mai degrabă decât să reacționați la ele. Nu trebuie luată nicio decizie majoră, deoarece o veți regreta ulterior.