Românii votează tot mai mult pe www.top100politicieni.ro. În platforma online, sute de mii de oameni îşi aleg politicienii preferaţi din România. În top 100, USR –PLUS a reuşit să cucerească locuri importante, cu membrii de seamă ai partidului. Aceştia au dobândit performanţa de a ajunge rapid pe lista de credibilitate a oamenilor, motiv pentru care au strâns, într-un timp extrem de scurt, zeci de mii de voturi.

Partid tânăr, dar rapid în preferinţele românilor

Cap de afiş ca politicieni de top, din partea USR-PLUS este nimeni altul decât liderul alianţei, Dan Barna. Acesta a devenit o figură destul de apreciată în România, din momentul în care a devenit membru al Camerei Deputaţilor şi liderul celui de-al treilea cel mai puternic partid politic din România. Dan Barna a avut şanse mari şi la prezidenţiale, fiind preferat de foarte mulţi români, însă debutul său nu a fost atât de puternic precum al contra candidaţilor Iohannis şi Dăncilă. În Camera Deputaților, Dan Barna este vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă și membru în Comisia pentru afaceri europene.

În top, Dan Barna ocupă poziţia 12, un loc destul de bun, ţinând cont de notorietatea celorlalte două partide, PNL şi PSD. Dan Barna a obţinut într-un timp extrem de scurt numărul de 15.974 voturi din partea românilor.

Din alinaţa USR-PLUS, se mai află în topul preferat al românilor senatorul USR, Vlad Voiculescu. Acesta a fost votat de 4.020 oameni. el este urmat de Vlad Alexandrescu, votat de 4.136 oameni. De altfel, şi deputatul Nicuşor Dan este în preferinţele românilor. Acesta a reuşit să obţină 4174 voturi într-un timp record.

USR este la ora actuală cel mai tânăr partid politic cu reprezentare în Parlamentul României. Uniunea Salvaţi România a prins puteri impresionante pe scena politică în anii 2015-2016. Unul dintre cei care au luptat pentru partid a fost chiar Nicuşor Dan. Cu o implicare rapidă, USR a devenit a treia forţă politică din România. La ora actuală, partidul deţine membrii puternici, mulţi dintre ei candidaţi la alegerile locale ce vor urma în data de 27 septembrie 2020.