Mellina și Raluca Dumitru, protagonistele celui mai nou conflict de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce au de împărțit cele două?

Se înching din nou spiritele la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar de această dată protagonistele unui nou conflict sunt Mellina și Raluca Dumitru. Cele două și-au aruncat replici usturătoare, iar fosta Războinică de la „Survivor România” este pe punctul de a ceda.

În noua ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” un conflict a izbucnit între Mellina și Raluca Dumitru. Se pare că acestea nu se înțeleg prea bine, iar tensiunea a ajuns la cote înalte. Mellina a declarat că toate comentariile Ralucăi o afectează și nu înțelege de ce este mereu luată în vizor de către aceasta. Mai mult, după numeroasele discuții Mellina a fost la un pas de a cedat. Cu ochii în lacrimi, aceasta a mărturisit că nu mai suportă.

„Nu știu ce are cu mine Raluca. De fapt, nu știu dacă are ceva cu mine. În ultima perioadă am simțit din partea ei un fel de taca-taca-taca și a devenit obositor și inconfortabil. Tachinările, la un moment dat, au început să devină un pic obositoare”, a spus Mellina, cu ochii în lacrimi.

Pe de altă parte, Raluca Dumitru nu a fost prea impresionată de atitudinea Mellinei și i-a dat imediat replica, spunându-i acesteia că este mult prea sensibilă și ia totul personal.

 „Păi da. Mi se pare că ai greșit emisiunea dacă o iei atât de personal”, a fost răspunsul Ralucăi.

Mellina, cu ochii în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Un nou conflict a izbucnit între concurente. „Nu știu ce are cu mine…”
Instagram

Spiritele de încing la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Raluca Dumitru pare să fie protagonista mai multor conflicte, iar relațiile pe care le are cu unele dintre colegele sale nu sunt tocmai bune. Recent, aceasta a trecut în revistă legătura cu mai multe dintre concurent.

Dacă cu Mădălina Pamfile și Viviana Sposub se înțelege foarte bine, nu același lucru îl poate spune și despre Anda Adam. Atunci când a venit vorba despre cântăreață, fosta moderatoare TV a dezvăluit că aceasta o are blocată pe Instagram.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.