Fata de 13 ani dispărută de acasă din Sighetul Marmației, pentru care părinții ofereau o recompensă de 10.000 de euro, a fost găsită. Copila a fost găsită în oraș, alături de un individ dubios. Era speriată și pe corpul său au fost descoperite urmă de violență.

Melinda, fata de 13 ani dispărută, găsită lângă un individ dubios pe o saltea

Cel care a rezolvat misterul dispariției copilei de 13 ani a fost un bărbat, care a sunat imediat la Poliție. Acesta susține că a văzut-o pe adolescentă la geamul locuinței în care tot în acea zi a fost găsită de oamenii legii.

Melinda era dispărută de 6 zile de acasă, iar părinții săi au făcut un apel disperat pentru găsirea ei. S-au oferit să dea o recompensă de 10.000 de euro oricui le poate da informații despre locația fiicei lor.

Adolescenta a fost găsită de oamenii legii într-o locuință veche din Sighetul Marmației. Pe o saltea, lângă era, era un individ în vârstă de 34 de ani.

Cel care a găsit-o pe fată a fost chiar șeful Poliţiei Locale din Sighetu Maramaţiei, care s-a deghizat în civil. Când răpitorul a aflat adevărata lui identitate, a fost recalcitrant, însă în cele din urmă a cooperat cu omul legii.

Melinda a fost preluată de polițiști și după la spital pentru o expertiză medicală. Pe trupul său erau urme vizibile de violență, semn că a fost agresată. Oamenii legii iau în calcul în acest moment și posibilitatea ca fata să fi fost agresată sexual.

Despre bărbatul de 34 de ani lângă care a fost găsită nu se cunosc încă foarte multe detalii. A fost dus de agenții de poliție la audieri, iar împotriva lui se vor luat toate măsurile legale necesare.

Pe internet, individul își spune „Mănușă Albă”. Are pe conturile sale de socializare mai multe poze provocatoare cu femei, iar cei care-l cunosc spun că ar fi dependent de substanțe interzise.

Așa ar fi reușit s-o ademenească și pe fata de 13 ani la el. Conform unor surse, acesta ar avea mai multe fotografii cu ea, cu care ar fi șantajat-o.