Soția Prințului Harry a dat dovadă de bune maniere

Comportamentul manierat al Ducesei de Sussex a fost deseori comparat cu cel al Prințesei Diana. Pe de altă parte, se pare că Meghan Markle se confruntă cu probleme de interacțiune. Unii oameni nu o respectă la fel de mult pe soția Prințului Harry. În timpul vizitei la Castelul Windsor, ea a avut parte de o reacție complet neașteptată a unei tinere din public. Gestul rușinos a umilit-o pe Meghan Markle.

(CITEȘTE ȘI: Imagini emoționante cu Harry și Meghan. Ce a făcut ducesa, pentru o fană venită să-i aducă un ultim omagiu reginei)

Ducesa de Sussex a depășit cu eleganță momentul înjositor

Un videoclip distribuit pe rețelele de socializare surprinde un moment inedit în care Meghan Markle, Ducesa de Sussex, întinde mâna persoanelor aflate în mulțime. Însă, o femeie anonimă întoarce capul când o vede și refuză categoric să îi strângă mâna fostei vedete a serialului „Suits”.

Totuși, Meghan a reacționat la fel ca o adevărată doamnă. Nu a părut deloc deranjată de gestul femeii. A trecut pe lângă ea și și-a continuat plimbarea. Ulterior, femeia a fost observată în timp ce chicotea cu persoana de lângă ea, probabil, pe acest subiect.

Internauții nu au trecut cu vederea peste această întâmplare, iar la secțiunea de comentarii. au reacționat masiv. Unii s-au arătat extrem de intrigați pe rețelele de socializare, iar alții au transmis că a fost un gest care nu merită luat în considerare.

@lovefromso the racism and hypocrisy is real… #fyp #queenelizabeth #meghanmarkle ♬ som original – angel

„Sunt doar nepoliticoși, clar nu au maniere. Meghan este o femeie frumoasă și prea bună pentru ei”, „Oamenii au devenit atât de răi”, „Acest lucru arată cât de mult judecă societatea de astăzi. Este trist” sunt doar câteva dintre mesajele celor din mediul online.

Prințesa Diana și Meghan Markle sunt două figuri emblematice atunci când vine vorba despre schimbarea imaginii față de regulile care există la Casa Regală. Deși au intrat în familia regală în momente diferite ale vieții, acestea au reușit să rămână în memoria colectivă ca fiind două femei cu personalități puternice.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii