Meghan Markle, fosta ducesă de Sussex este cunoscută de o lume întreagă, așa că nu are nevoie de nicio prezentare. A fost apreciată și admirată la nivel mondial, însă a avut parte și de umilință. Fosta actriță și umanitaristă americană a fost exclusă dintr-un protocol regal. 

Motivul pentru care Markle nu a mers pe covorul roșu la un eveniment regal

Meghan Markle a trăit o rușine de zile mari la un eveniment regal. Aceasta nu a fost primită conform protocolului, ci din contră, a fost exclusă total. Fosta ducesă de Sussex nu a călcat pe covorul roșu de la intrare, pe motiv că nu mai face parte din gruparea regală. Cel care i-a arătat calea în afara covorului roșu a fost chiar Prințul Harry, care i-a spus fostei ducese că acele covoare roșii sunt doar pentru membrii de breaslă. Markle s-a resemnat și a intrat zâmbitoare pe lângă carpeta roșie. Nimeni nu s-ar fi gândit că poate trăi o asemenea umilință!

@francispagemedia #meghanmarkle #princeharry #fyp #foryou #foryoupage ♬ Can We Kiss Forever? – Kina

Cum a arătat Markle a arătat splendid la evenimentul regal

Fosta ducesă de Sussex a purtat o rochie roșie până la nivelul genunchilor și o pereche de sandale albe, vrând să-și pună cu siguranță în evidență trăsăturile delicate și simțul rafinat. Și nu doar că a ales să apară într-o rochie roșie, ci a și accesorizat-o pe măsură. În plus, aceasta a renunțat la cocurile lejere și a optat pentru a-și prinde părul într-un coc bine definit.

Dacă în majoritatea timpului alegea ținute cu decolteu, de această dată, ducesa a optat pentru o rochie care să-i acopere pieptul și umerii și doar să-i scoată în evidență brațele subțiri.

Cât despre Harry, acesta a optat pentru un costum clasic, așa cum ne-a obișnuit, însă nu unul negru, ci gri. Ambii au făcut senzație la eveniment, însă detaliul care a ieșit cel mai tare în evidență a fost faptul că Markle nu a mers pe covorul roșu, conform protocolului.