Ducii de Sussex au luat o decizie care le va schimba viața, încă de la începutul acestui an. Cei doi și-au surprins fanii în momentul în care au aflat. Nimeni nu se aștepta la acest lucru. 

Umăritorii cuplului Meghan Markle și Prințul Harry au rămas uimiți la auzul ultimelor vești pe care le-au dat celebrul cuplu. Această decizie le va schimba viața și urmează să se întâmple anul acesta. Ducii de Sussex au decis să se întoarcă în Marea Britanie și își doresc să vândă conacul din Montecito, cunoscut ca „Palatul Versailles‟ din California.

Soții au părăsit Casa Regală în urmă cu doi ani. Familia a avut motive întemeiate, precum presiunea mediatică din Marea Britanie asupra lor. Totodată, Meghan Markle a recunoscut că a avut gânduri negre din cauza presei.

Odată cu decizia de a pleca în Statele Unite ale Americii, cei doi au anunțat-o pe Regina Elisabeta a II-a că vor renunța și la îndatoririle de membri ai monarhiei. La doi ani după acest eveniment, Ducii de Sussex se întorc în Regatul Unit, doar pentru câteva zile, în care vor efectua vizite. Experții regali susțin că ei vor vinde conacul pentru a călători prin Europa.

„Cred că este probabil un pariu corect să spunem că îi vom vedea în primăvara anului viitor”, a spus Myers Russell, editor regal al Daily Mirror.

Social Media

Regina nu o consideră potrivită pe Meghan Markle pentru Prințul Harry

Situația din Familia Regală Britanică rămâne tensionată, deși fanii speră ca relațiile între membri familiei să fie mai bune. O problemă majoră în viața familiei a apărut de când Meghan Markle a intrat în viața Prințului Harry. Regina Elisabeta a II-a nu a considerat-o niciodată potrivită pentru nepotul ei, Harry.

„Îmi protejez soţul de reproșurile constante (ale familiei regale) şi, deşi este puţin probabil, poate acest lucru l-ar face pe tatăl meu să ia o pauză”, explica Meghan în trecut fostului consilier regal.

Palatul Buckingham a susținut întotdeauna că cei doi vor fi mereu membri ai familiei și vor fi primiți acasă oricând își doresc să se întoarcă în Regatul Unit.

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți.”, au declarat oficialii de la Palatul Buckingham.