Prințul Harry, Ducele de Sussex și Prințul William, Ducele de Cambridge, au fost fotografiați la Royal Albert Hall, parte a Royal British Legion Festival of Remembrance, pentru Remembrance’s Day 2019

Este unul dintre evenimentele cheie ale anului.

Prințul William și soția Kate Middleton au ajuns printre primii la marele eveniment Albert Hall – urmați îndeaproape de prințul Harry și Meghan Markle .

Împreună pentru prima dată, de când Harry a confirmat o ruptură între el și fratele său într-un documentar ITV, ei au adăugat un plus la Royal British Legion Festival of Remembrance, în comemorarea celor care și-au pierdut viața în conflicte.

Meghan, în vârstă de 38 de ani, era îmbrăcată într-o rochie neagră, cu părul legat în spate, în timp ce Kate se afla într-o rochie bleumarin, cu curea neagră.

Kate, în vârstă de 37 de ani, a purtat și cercei din perle – împrumutați de la Queen – și o bandă Zara.

Meghan a fost surprinsă lângă soțul ei, pe locurile regale, însă Kate și William nu erau așezați alături de ei.

Imaginile arată că Ducele și Ducesa de Cambridge stăteau pe două rânduri în fața lui Harry și Meghan – unii gândindu-se că distanța indică o continuă ruptură între cupluri.

Cu toate acestea, imaginile din 2018 arată că sunt pe aceleași locuri ca la evenimentul de anul trecut.

Regina este de asemenea prezentă la evenimentul special de aducere aminte, care va fi transmis mai târziu pe BBC.

Harry, în vârstă de 35 de ani, a confirmat o ruptură între el și William într-un documentar luna trecută. El a recunoscut că au avut „zile grele”.