Meghan Markle, Ducesa de Sussex, soția prințului Harry și mama strănepotului Reginei Elisabeta a Angliei se pare că nu este cetățean Britanic. Acestă stire a surprins pe toată lumea, în special datorită faptului că ea este membră a Familiei Regale.

Meghan și-a dedicat ultimul an și jumătate din viață fiind un reprezentand oficial al Casei Regale din Anglia și însoțindu-și soțul pretutindeni. Este greu de crezut că ducesa nu este încă cetățean britanic.

Anunțul a fost făcut de o prietenă apropiată a acesteia, care a declarat: „Meghan nu este încă cetățean britanic. Poate părea un lucru extraordinar, în special datorită faptului că este căsătorită cu nepotul reginei de mai bine de 18 luni, dar ea a acceptat faptul că este un proces care se desfășoară destul de lent. „

Meghan a aplicat pentru cetățenia britanică în anul 2017, atunci când s-a logodit cu Prințul Harry. În momentul respectiv, Palatul Kensington a declarat că ea va fi tratată ca orice alta persoană care trece prin procesul de imigrare, fapt care ar putea explica de ce durează atât de mult timp. Din informațiile cunoscute până în prezent, acest proces este unul destul de îndelungat și poate dura chiar și câțiva ani.

În orice caz, acest statut nu a afectat-o pe ducesă absolut deloc. Meghan este adorată de publicul britanic și toți au acceptat-o deja ca membră a familiei Regale.