Au ieșit la iveală detalii șocante despre relația pe care o are Meghan Markle și Prințul Harry. Iată cum l-ar fi șantajat Markle pe Harry. 

Potrivit unor surse citate de Times of London, Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Prințul Harry că se va despărți de el. Totul s-a întâmplat la începutul relației. Potrivit celor două surse anonime, Meghan Markle a ținut neapărat ca prințul să facă publică relația celor doi. Din acest motiv, ea i-a dat un ultimatum lui Harry. 

O altă informație, venită tot din partea unei alte surse, susține că pe atunci Prințul Harry era speriat. Acesta spunea mereu că dacă nu recunoaște că are o relație cu Meghan Markle, ea îl va părăsi. 

Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Prințul Harry

„Ea spunea: Dacă nu faci o declarație prin care să confirmi că sunt iubita ta, mă voi despărți de tine!”, a declarat o sursă pentru Times. 

Până la urmă, Prințul Harry a discutat cu secretarul de comunicare al Palatului Regal, Jason Knauf. I-a spus acestuia că vrea să transmită un comunicat de presă prin care să confirme relația pe care o are cu Meghan Markle. În aceeași declarație, prințul i-a spus lui Knauf să condamne tratamentul pe care actrița l-a primit din partea presei britanice.  

Reamintim că în luna octombrie 2022, Meghan Markle și Prințul Harry au fost nominalizați pentru premiul drepturile omului, oferi de ONG-ul Robert F. Kennedy. Se pare că ducii de Sussex vor primi premiul „Ripple of Hope” pe data de 6 noiembrie. 

Meghan Markle l-a amenințat cu despărțirea pe Prințul Harry! Ce a supărat-o atât de tare

Ducii de Sussex vor fi premiați

Așadar, cei doi vor fi premiați pentru faptul că au luptat împotriva rasismului structural din Familia Regală. Președinta ONG-ului, Kerry Kennedy, a spus că cei doi au avut curajul să lupte cu membrii Familiei Regale petru a le demonstra unde greșesc. 

„Ei știau că, dacă făceau acest lucru, vor exista consecințe. Știau că vor fi ostracizați, că își vor pierde familia, poziția lor în cadrul acestei structuri și că oamenii îi vor învinovăți pentru asta. Totuși, au făcut-o, pentru că au crezut că nu ar putea trăi cu ei înșiși dacă nu ar pune la îndoială această autoritate”, a spus Kennedy. 

De asemenea, în interviul controversat pe care cei doi i l-au oferit lui Oprah Winfrey în anul 2021, Prințul Harry a precizat că unul dintre motivele pentru care a renunțat la funcția pe care o avea era rasismul.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.