Meghan Markle, ducesa de Sussex, a fost critică, în nenumărate rânduri, pe rețelele de socializare, din cauza aparițiilor sale. Aceasta s-a aflat la un pas de a fi deposedată de titlul regal. Tatăl său a fost șocat de gestul acesteia, precizând că a insultat familia regală după apariția spectaculoasă din cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, partenera sa de farse. Tatăl acesteia, Thomas Markle, s-a simțit jenat după ce a urmărit-o pe fiica sa, la începutul acestei săptămâni, în ipostaze ridicole în fața camerelor.

Meghan Markle a dorit să arate și o altă latură a sa. S-a distanțat de portretul rezervat pe care îl afișează familia regală. Ei bine, aceasta a fost surprinsă cum bea lapte dintr-o sticlă pentru bebeluși, stând ghemuită și ronțăind biscuiți precum o veveriță. Tatăl acesteia s-a „aprins” imediat cum a văzut imaginile. Acesta a descris apariția fiicei sale ca fiind o glumă nesărată și stupidă.

Meghan Markle, criticată aspru după ce a făcut un gest șocant. Tatăl său a taxat-o dur: „A insultat regina, s-a făcut complet de râs”
social media

Meghan Markle, în văzul tuturor

În timpul unui interviu, Meghan Markle, de 40 de ani, a fost provocată să viziteze tarabele unor comercianți ambulanți și să pară că este interesată de produsele pe care aceștia le vindeau. Ducesa a șocat oamenii respectivi, pentru că, la un moment dat, aceasta dansa și cânta în fața lor. Totul a fost o farsă care a avut loc pe stradă. Apariția televizată a lui Meghan Markle a venit ca un fulger, mai ales, pentru tatăl său, cât și pentru public. Este criticată foarte dur, pentru că nu își ia rolul de ducesă în serios. Este pusă mereu pe șotii și face o mulțime de farse.

„A insultat regina, familia regală și poporul britanic. S-a făcut complet de râs și ar trebui să-și piardă titlul regal. Îmi iubesc fiica, dar prestația ei a fost ridicolă”, a declarat tatăl acesteia, Thomas Markle, la un post de televiziune.

Meghan Markle, din nou în centrul atenției

Meghan Markle s-a împrietenit cu Ellen DeGeneres cu puțin timp în urmă, deoarece gazda talk-show-ului a încurajat-o pe ducesa de Sussex să adopte primul său câine de la un adăpost de câini din Los Angeles. Confruntându-se cu un rating scăzut al emisiunilor sale, Meghan Markle a ajutat-o pe aceasta în privința creșterii audienței cu ipostazele apărute cu aceasta în loc public.