Meghan Markle a devenit în ultimii ani tot mai populară în rândul admiratorilor din întreaga lume.

Pe lângă faptul că este soția Prințului Harry, ea este o reprezentantă de seamă a Casei Regale din Anglia, iar acest lucru presupune că imaginea ei trebuie să fie pur și simplu impecabilă.

Ducesa de Sussex se remarcă mereu prin simplitatea și eleganța ținutelor sale. Bineînțeles, statutul de membră a familiei regale îi impune anumite norme pe care trebuie să le respecte, însă Meghan a reușit cu ușurință să le adapteze la propriul stil și să devină un fashion icon al anului 2019.

Piesele pe care le poartă Meghan sunt vândute imediat de pe rafturile magazinelor, iar admiratorii încearcă imediat să îi reproducă ținutele, coafura și modul în care alege să se macheze.

Popularitatea ducesei a crescut și mai mult după ce a devenit mamă. Nașterea micuțul Archie a făcut-o să crească mult în ochii fanilor, care pur și simplu îi sorb din priviri fiecare ținută.

Lyst Index a publicat recent topul celor mai puternici influenceri în materie de modă, iar Meghan Markle s-a clasat pe primul lor. Cumnata acesteia, Kate Middleton s-a clasat mult mai jos decât aceasta, în ciuda faptului că în anii precedenți se afla printre primii.

Kate este încă adorată de public, însă a reușit să se claseze abia pe locul 11 în topul Lyst Index.