Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin multe de când sunt împreună. Puțini știu că ducesa de Sussex a suferit un avort spontan.

Meghan Markle a suferit un avort spontan în urmă cu câțiva ani. Cei doi soți au trecut prin multe de când sunt împreună, însă acesta este, poate, cel mai dur lucru care li s-a întâmplat. Ducele și ducesa de Sussex susține că toată controversa legată de scrisoarea tatălui lui Thomas Marlkle a afectat sarcina actriței din SUA. 

Tatăl lui Meghan Markle a scris o scrisoare de mână pe care a transmis-o presei. Într-un documentar al acestora postat pe Netflix, ducele și ducesa de Sussex au vorbit despre acel moment sensibil din viața lor. Scrisoarea tatălui actriței, care a fost publicată de un ziar britanic, a fost motivul pentru care Meghan Markle ar fi pierdut sarcina.  

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Meghan Markle a decis să atace în instanță publicarea scrisorii tatălui acestea, atunci când a pierdut un copil. Prințul Harry este de părere că stresul declanșat de toată această situație a fost motivul principal pentru care Markle a pierdut copilul. 

Prințul Harry a povestit în documentarul mai sus citat că avortul soției sale nu a fost provocat de procesul pe care l-a avut împotriva ziarelor britanice. Cu toate acestea, el a explicat că Meghan a pierdut un copil din cauza publicării scrisorii. 

Meghan Markle a pierdut un copil! Prințul Harry a spus cine este vinovat de avortul spontan suferit de soția sa
Sursa: Social media

Prințul Harry dă vina pe presa din Marea Britanie

„Cred că soția mea a suferit un avort spontan din cauza a ceea ce a făcut Mail. Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost cauzat de asta? Bineînțeles că nu. Dar ținând cont de stresul care l-a provocat, de lipsa de somn și de momentul sarcinii – câte săptămâni a fost ea – pot spune, din ceea ce am văzut, că avortul spontan a fost provocat de ceea ce încercau să-i facă”, spune printul Harry, potrivit presei britanice. 

În ultima perioadă, prințul Harry a făcut acuzații șocante la adresa Casei Regale, ca și instituție, dar și despre familia acestuia. În noua sa carte, „Spare”, ducele de Sussex a abordat numeroase subiecte sensibile prin care a trecut de-a lungul anilor, alături de familia sa. Moartea Prințesei Diana, tinerețea zbuciumată, contrele cu fratele și tatălui său, sunt câteva dintre subiectele dezvăluite de prinț în cartea autobiografică. 

Cu toate acestea, Harry a dezvăluit că mai are informații cu care ar mai putea scrie încă o carte. Cu toate acestea, el nu dorește să facă acest lucru, fiindcă știe că fratele și tatăl său nu îl vor ierta niciodată. 

Momentan, nimeni din Familia Regală nu a reacționat la informațiile dezvăluite de Harry în cartea sa. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.