De ceva vreme, au apărut speculații cum că Meghan Markle a înaintat un divorț față de Prințul Harry.

Conform informațiilor care se află în tabloidul internațional numit ”Ziua Femeii”, divorțul a fost deja cerut de Meghan Markle. Aceasta ar fi solicitat sprijinul și ajutorul unui avocat foarte bun din Hollywood cu scopul de a finaliza cât mai repede procesul de divorț.

„Documentele de divorț au ieșit la iveală!”, apare pe coperta tabloidului ”Ziua Femeii”. În articolul repectiv, se pare că Ducesa de Sussex ar fi autoarea unui plan foarte bine pus la punct și gândit în detaliu care pune la bătaie sume uriașe de bani, de ordinul milioanelor de dolari. Tabloidul susține faptul că ducesa a pus totul la cale și că intenționează să se despartă de prințul Harry, menționând faptul că un anumit ”insider” a oferit aceste informații bombă.

Motivul pentru care ducesa ar fi recurs la acest gest ar fi pentru că își dorește să aibă viața de dinaintea căsătoriei cu prințul. Însă, în ciuda acestor speculații, până acum nu au ieșit la suprafață niciun fel de dovezi și niciun document care să susțină în mod vehement aceste zvonuri aruncate în aer.

Se pare că tabloidul nu deține nicio informație adevărată sau relevantă, tot ceea ce având la bază sunt speculații aruncate în aer în mod intenționat, pentru a atrage atenția publicului, după cum se deduce. Mai mult decât atât, în articolul cu pricina apare și replica unui avocat care, în realitate, nu s-a întâlnit niciodată cu ducesa.

Același tabloid a lansat încă un zvon săptămâna trecută, conform căruia Meghan Markle ar fi avut un copil din flori, însă aceste informații sunt total neadevărate. Ambele articole au fost lansate doar pentru a induce în eroare publicul și de a se aduce motive neîntemeiate de rușine Casei Regale a Marii Britanii.