Reclamă
Reclamă

Meghan Markle și-a lansat propria linie vestimentară, într-o colecție  intitulată „Smart Set” pentru a susține financiar organizația caritabilă, „Smart Works.”.Acestea vor fi vândute cu scopul de a ajuta  femeile sa se întoarcă pe pe piața muncii și să se integreze în societatea activă.

Ducesa de Sussex, de când i-a dat naștere lui Archie, nu a mai luat parte la evenimente mondene, tocmai din grija de a nu lipsi de la ora de alăptat.  Cu ocazia lansării acestei colecții, ea a purtat haine din propria linie vestimentară, și-anume o cămașă albă cambrată, creată de designer-ul Misha Nonoo și o pereche de pantaloni negri marca Jigsaw.

Meghan Markle este o mamă extrem de responsabilă dar cu tactica și  finețe reușește să realizeze o armonie perfectă între viața profesională și cea personală. Frumoasa Megan are o personalitate puternică și încântă prin naturalețea ei, fiind foarte iubită de către cei din jur. Micuțul Archie este comoara lor cea mai de preț și seamănă foarte bine cu tatăl sau, printul Harry, care este foarte mândru de fiul lui. Acest cuplu ce face parte din familia regală este un exemplu pozitiv pentru toată lumea iar toți cei care fac parte din anturajul lor, pot confirma acest lucru.

 

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro