În urmă cu nouă ani, medicul Monica Pop primea un diagnostic crunt: cancer. Deși vestea a zdruncinat-o la început, aceasta nu s-a lăsat și a luptat cu boală ani de zile. Acum, din păcate, a recidivat, din nou, iar Monica Pop a ajuns pe masa de operație pentru a cincea oară. Care este starea acesteia de sănătate?

În anul 2013, Monica Pop a aflat că suferă de cancer. De atunci duce o luptă constantă. Medicul a ajuns pe masa de operație de patru ori și credea că a reușit să învingă boală. Însă, acum totul a recidivat, iar aceasta a mers pentru a cincea oară în sala de operație. Monica Pop le-a povestit internauților prin ce a trecut și cum a primit vestea.

„Boala a mușcat din nou! Dar are dușmani puternici în medicii români și în mine! A apărut iar ceva… Șoc! După ani! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, după mine cel mai bun medic onco-radio terapeut, a decis clar și sec: Operație! A 5-a!!!!! Am ales, cu inima strânsă de ce mă aștepta iar, Institutul Clinic Fundeni!”, a scris Dr. Monica Pop pe Facebook.

Medicul Monica Pop a ajuns, din nou, pe masa de operație! Cancerul a recidivat pentru a cincea oară. Cum se simte acum
Facebook

Monica Pop a fost externată

Deși cu un gust amare, Monica Pop nu s-a dat bătută nici de această dată și a mers către sala de operație. Deși intervenția a fost una dificilă, medicii au reușit să ducă totul la capăt. Monica Pop a trecut cu bine peste operație, a fost externat și în doar două zile se va întoarce înapoi la treabă. Aceasta nu renunță la luptă și este sigură că boală nu va avea nicio șansă în fața ei.

„M-au operat marțea trecută, imediat după internare: 4 ore! Au eliminat tot răul, care nu era foarte mare, dar era foarte mare pericol de extindere! Greu de operat, greu de ajuns în zona respectivă, după alte 4 operații!

Nu și pentru asemenea minuni de chirurgi de cea mai înaltă clasă, de renume și cu performanțe de excepție! (…) Astăzi e ziua mea de naștere! Sunt deja acasă și sunt bine, mă pregătesc să merg la treabă în vreo 2 zile. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, inclusiv pentru flori, telefoane și mesaje!”, a transmis Monica Pop, seara trecută.