Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei, o ia pe urmele părinților săi. Deși are o vârstă fragedă, micuța știe ce vrea să facă pe viitor. Ea este pasionată de muzică și se vede o mare artistă. Asta nu este tot! Este unul dintre cele mai mari visurile ale sale și deja muncește în acest sens.

Din doi părinți talentați și cu voci superbe a luat naștere o fetiță care le calcă pe urme și de care sunt foarte mândri. Vedetele au educat-o și au crescut-o frumos împreună, chiar dacă au divorțat în urmă cu mai mulți ani. Au făcut, de asemenea, o serie de sacrificii pentru ea. Nu și-au dorit ca fiica lor să simtă lipsa niciunuia dintre ei și au reușit să fie alături de ea de fiecare dată.

 

Maya a moștenit talentul părinților

Maya este pasionată de muzică, iar pentru cei 6 ani ai ei știe deja cum vrea să arate viața sa. Micuța este încurajată și susținută de părinții ei, care se bucură că aceasta vrea să devină artistă asemenea lor. Ce părinte și-ar fi putut dori mai mult de atât?

Zilele acestea, Connect-R și fiica lui au fost invitați în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Acolo, ea a impresionat pe toată lumea cu vocea ei. A reușit să demonstreze astfel că se poate ridica la înălțimea scenei și că promite să aibă un viitor strălucit.

Maya le calcă pe urme părinților. Connect-R are planuri mari pentru fiica sa. O să participe la X Factor

 

Ei bine, fiica Mishei a interpretat o piesă de Crăciun și a reușit să emoționeze telespectatorii. În plus, ea a dezvăluit că a exersat mult acasă și așa a reușit să cânte. Ea își dorește să ajungă și pe scena de la X Factor.

„Am exersat foarte mult acasă, pe muzică de pe televizor și așa am reușit să cânt”, a spus Maya.