Maurice Munteanu nu vorbește prea des despre viața lui personală.

Maurice Munteanu are în spate ani întregi de carieră. În tot acest timp, fashion editorul a stat departe de scandaluri și nici nu a epatat prin aspecte personale. Totuși, în ultima perioadă, Maurice a decis să fie mult mai sincer cu fanii lui și să le povestească anumite detalii interesante.

Maurice Munteanu și-a dedicat întreaga viață carierei sale. Juratul de la Kanal D a muncit fără oprire până când a simțit că a ajuns în punctul maxim. Maurice este într-o continuă perfecționare și, mai mult decât atât, a ajuns să îi formeze și pe alții. Aceasta a devenit un reper pentru mii de fani și nu poate fi decât recunoscător pentru tot ce i se întâmplă.

Maurice Munteanu a dat mereu din casă sfaturi prețioase în materie de modă și stil. Atunci când a venit vorba despre aspectele personale, editorul a fost mult mai selectiv. Chiar și așa, într-un moment de maximă sinceritate, Maurice a recunoscut că s-a proiectat în ipostaza de părinte.

Maurice Munteanu nu mai are răbdarea necesară pentru un copil

Juratul și-a ar fi dorit să fie tată de fetiță. Cum aceste lucruri nu s-au întâmplat la momentul potrivti, Maurice și-a luat gândul de la el. Acum, acesta a și uitat că a avut o astfel de dorință pe listă și consideră că este mult prea târziu pentru a face un astfel de pas. Mai mult, Maurice Munteanu crede că nu toată lumea este făcută pentru statutul de părinte.

Chiar dacă a simțit presiunea societății, la un moment dat, acum, Maurice este mult mai împăcat cu sine. Având în vedere că nu i-a plăcut niciodată să se înscrie într-un anumit tipar, asumarea a fost cea mai bună soluție.

„Mi-ar fi plăcut să am o fetiță. Acum nu îmi mai doresc un copil. Mă concentrez pe copiii prietenilor mei. Acum este mult prea tărziu. Mi-aș pierde răbdarea mult prea repede. Am pierdut acest tren.

Nu scrie nicăieri că trebuie să ai copii. Apreciez o femeie care spune că nu e făcută să aibă un copil decât să fie crescut cu niste bone. Prefer să fie asumat și să spună, da, nu e pentru mine. Da, nu regret!”, a declarat Maurice Munteanu pentru kanald.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.