Maurice Munteanu nu vorbește prea des de viața lui personală, dar și când o face, șochează audiența.

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai apreciați fashion editori de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, a lucrat pentru cele mai importante publicații de la noi din țară și nu numai. Maurice i-a convins pe toți că este foarte bun în ceea ce face, așa că nu mai are nimic de demonstrat.

Maurice Munteanu a muncit necontenit până când numele lui a ajuns cartea sa de vizită. În domeniul în care activează, acesta este cel mai bun, iar competiției sale îi este foarte greu să-l depășească. Maurice a demonstrat că are cunoștinte vaste și solide, dar nu doar din lumea modei. La capitolul cultură generală, fostul jurat de la Kanal D le-a dat, demult, clasă multor vedete.

Maurice Munteanu are o comunitate destul de mare de fani care îl apreciază pentru tot ceea ce face. Aceștia îi cer frecvent sfaturi vestimentare, iar, în măsura în care timpul îi permite, le și răspunde. Fanii lui Maurice aproape că pot număra pe degete momentele în care acesta a dat din casă.

Maurice Munteanu, momentul adevărului. Fashion editorul a recunoscut că a făcut amor în locuri publice
Facebook

Lui Maurice Munteanu nu îi place să se ascundă după deget

Vedetei i-a plăcut mereu ca viața intimă să fie trăită departe de lumina reflectoarelor. Foarte rar vorbește despre familia sa sau despre copilărie, deși publicul este convins că are multe de spus. Până acum, juratul nu a simțit nevoia să expună anumite detalii, doar că, anumite emisiuni l-au provocat să facă asta.

Atunci când Maurice Munteanu se înhamă la un proiect, îl duce la capăt într-un mod extrem de asumat. Asta s-a întâmplat și atunci când Oana Radu l-a chemat la „Detectorul de Minciuni”. Vedeta a trebuit să răspundă cu maximă sinceritate la toate întrebările ridicate la fileu de către Oana.

Printre zecile de curiozități s-a „strecurat” și una un pic mai picantă. La un moment dat, Oana l-a întrebat pe Maurice dacă a întreținut, vreodată, relații intime în public. Fără să se jeneze, aceasta a răspuns afirmativ. Ba mai mult, a și enumerat locurile în care s-a întâmplat asta: în pădure și pe plajă.

 

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #tiktok #bucuresti #romania #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #vorbestemoldova #dianablogger ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.