Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuți fashion editori de la noi din țară. Juratul de la Kanal D s-a făcut și mai remarcat publicului datorită aparițiilor sale la „Bravo, ai stil!”. Pe micul ecran, Maurice i-a cucerit pe toți cu vastele sale cunoștințe, dar și cu felul lui de a fi.

Maurice Munteanu a stat întreaga lui carieră departe de scandaluri. Vedetei nu i-a plăcut niciodată să se afirme prin conflicte sau să își expună viața privată. Chiar dacă a fost extrem de discret, unele detalii au fost speculate de către cei din jurul lui în defavoarea sa.

Lui Maurice Munteanu nu i-a trecut niciodată prin gând să se ascundă de propria persoană. Din contră, juratul și-a asumat cine este și a mers mândru, până la capăt. La început, orientarea lui sexuală a fost un mare impediment, inclusiv în cariera pe care a vrut să o urmeze.

Maurice Munteanu, declarații sfâșietoare. Cât de des s-a lovit editorul de discriminare din cauza orientării sexuale
Instagram

Maurice Munteanu, amintirile unei epoci gri

Deși au trecut mulți ani, Maurice Munteanu își amintește cum a fost discriminat chiar la admitere. Juratul s-a pregătit temeinic pentru acea etapă, însă media lui era, de fiecare dată, sub minin. Aceasta a fost mereu dezavantajat, dar nu pentru că nu ar fi fost suficient de bun. Orientarea lui sexuală a fost cea care i-a pus bețe-n roate.

„Imaginează-ți cum m-am simțit în momentul în care picam a doua oară sau a treia oară cu 3 și ceva! Nu mi-a explicat nimeni cum se poate ajunge la această medie, 3, în condițiile în care la română luam 10. Dup-aia mi-au spus că este o facultate vocațională și apoi am văzut cu surorile gemene de la trupa Indigo au intrat ambele cu 10.

Când mă gândesc la chestiile astea, îmi crește tensiunea. Când mă gândesc la chestiile astea, îmi dau seama câte vieți de copii care poate chiar au ceva de spus, au fost întreruăte, brusc, de acest sistem sinistru, corupt, homofob, misogin. Ar trebui desființat și refăcut din temelii. Atâta vreme cât acești indivizi vor decide pentru viețile altora, nu avem nicio șansă. Zero!”, a spus Maurice Munteanu în emisiunea lui Denise Rifai.

@diana.blogger #fyp #chisinau #bucurestiromania🇷🇴 #foryou #foryoupage #iumor #moldova #vorbestemoldova #bravoaistil #40deintrebaricudeniserifai ♬ Le Calin – 斌杨Remix