Maurice Munteanu este unul dintre cei mai obiectivi jurați de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurentele s-au supărat, de multe ori, pe remarcile pe care acesta le face la adresa lor. Maurice are în spate zeci de ani de experiență în domeniul modei, iar criticile lui pot fi considerate sfaturi.

Maurice Munteanu nu mai iartă pe nimeni în acest sezon. Asta a experimentat pe propria piele Viviana Sposub. Concurenta a reușit să îl enerveze pe Maurice, chiar dacă nu pare genul de persoană irascibilă. Iubita lui George Burcea a defilat prin fața juraților cu o ținută roșie. Oricât de mult i-a fi plăcut abordarea, Maurice Munteanu a taxat-o pe concurentă pentru un detaliu destul de grav. Se pare că Viviana a demonstrat că nu știe cui aparțin creațiile pe care le poartă.

„Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor. Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut. Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi- și este evident că nu le faceți voi- măcar să știți ce purtați, măcar atât.„, i-a reproșat Maurice Munteanu Vivianei.

Viviana, replici acide la adresa lui Maurice Munteanu

Fanii știu că Viviana își apără ținuta cu orice preț și fix asta s-a întâmplat și acum. Vedeta nu a tolerat remarca juratului și i-a dat imediat replica. Viviana este conștientă că, la final, după ce evoluția stilistică va fi mai evidentă ca niciodată, cel care face diferența este publicul.

Iubita lui Burcea are toate șansele să plece acasă cu marele trofeu. Viviana are ținute foarte bune și este mereu susținută de fani.  Concurenta a recunoscut că lucrează cu cei mai buni stiliști și este dispusă să facă orice sacrifiu pentru a putea ajunge, măcăr, aproape de finală.

Știu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii.„, l-a contrazis Viviana pe Maurice Munteanu.