Reclamă
Reclamă

Un incident bizar a avut loc în Oradea, unde o mașină fără șofer a traversat patru benzi de circulație și s-a parcat în singurul loc liber de pe o stradă. Se pare că șoferul a uitat să tragă frâna de mână, iar autoturismul a început să se deplaseze pe cont propriu.

Martorii spun că mașina, deși a lovit bordura de câteva ori cu spatele, a reușit să ajungă în siguranță în spațiul de parcare liber. „Părea ceva dintr-un film cu comedie, dar a fost destul de impresionant să văd cum mașina s-a parcat perfect, fără să lovească alte vehicule”, a declarat unul dintre martori.

Imaginile surprinse de un alt participant la trafic arată că mașina s-a aliniat cu celelalte vehicule parcate. Incidentul a atras atenția trecătorilor, dar din fericire nu a avut loc niciun accident și nimeni nu a fost rănit.

Reclamă

În cazul în care ați fost martorul unui eveniment similar care ar putea deveni o știre, puteți contacta redacția pe WhatsApp la numărul 0771.100.304.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro