Mașina electrică pare să fie unicul viitor al industriei auto pentru mulți oameni din domeniu. Cu toate acestea realitatea vine să îi contrazică. Multe idei și mulți bani au fost explorate și investiți în van. Există foarte multe modele electrice fără șanse de a fi vândute.

Reclamă

Dyson este un model de mașină electrică perfect, cu toate acestea nu-l vei putea cumpăra niciodată. Anunțul făcut în toamna anului trecut pare să fi fost un proiect pentru care nu s-a făcut nimic. De puțin timp  James Dyson a prezentat modelul, sub denumirea de  „N526”. Este un model de autovehicul cu un număr de locuri mare, vorbim de 7. Autonomia mașinii ar trebui să fie de aproape 1.000 de kilometri. Creatorul acesteia spune că bateria ar fi trebuit să fie bazată pe un sistem de cea mai nouă tehnologie. Bateria ar fi trebuit să întreacă chiar și tehnologia lui Tesla. Mașina electrică ar fi trebuit să impresioneze o lume întreagă.

Modelul de mașină electrică de mari dimensiuni

Alte detalii interesante sunt cele legate de raportul mărime viteză. Modelul de mașină electrică de mari dimensiuni ar trebui să poată atinge o 100 de kilometri la oră în numai 4,8 secunde. Construit ca replică pentru compania Tesla, modelul de mașină aduce mai mult cu un produs al Range Rover. Un model de mașină care ar fi trebuit să fie rapid ca un Ferrari. O asemenea mașină ar fi trebuit să coste  150.000 de lire sterline.

Cu toate acestea rămâne totul un vis, Dyson pare să fi dat uitării acest proiect, pe care l-a abandonat. Deciziile sale din ultima vreme sau axat pe condițiile actuale. Se pare că a depus efort pentru remedierea modului de existență a britanicilor. A decis să onoreze o comandă de 10.000 de ventilatoare de la guvernul britanic. Printre altele se pare că a lansat un nou uscător de păr, care ar costa 500 de dolari.