Mai multe nume celebre din lumea manelelor au avut parte în aceasta dimineață de un context deloc confortabil

Un nou scandal zguduie din temelii showbiz-ul. Câțiva maneliști celebru sunt acuzați de înșelăciune. Aceștia au fost săltați de la domiciliile lor și conduși la audieri.

Acuzați că au încasat bani fraudulos

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în lumea manelelor se învârt sume importante de bani. De altfel, majoritatea artiștilor din domeniu încasează onorarii uriașe pentru a participa la evenimente.

Acest lucru le-a trezit autorităților suspiciuni. Astfel, un dosar de cercetare a fost întocmit în acest caz. Mai multe nume celebre ale acestui stil muzical s-au trezit în această dimineață cu mascații la ușă.

De altfel, după percheziții, o parte dintre aceștia au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Ilfov pentru audieri. Maneliștii au fost nevoiți să dea explicații pentru banii încasați în perioada pandemiei. Aceștia sunt acuzați de înșelăciune.

Printre cei aflați acum în vizorul autorităților sunt Dan Bursuc, Dan Armeanca, Cristi Dules sau Elis Armeanca. Unii dintre aceștia au fost chemați la poliție în calitate de martori în dosarul de înșelăciune.

Sursa foto: Social media

Momentan o anchetă de află în curs de desfășurare. Astfel, la finalul acesteia, numele grele ale manelelor vor afla verdictul oamenilor legii.

Dan Bursuc a oferit primele informații legate de această situație ce a lovit lumea manelelor.Impresarul susține că nu este deloc afectat de acest context. El a ținut să specifice că a fost audiat doar ca martor.

Băieții ăștia ar fi suspecți, legat de indemnizațiile din timpul pandemiei. Am spus ce am știut. Eu nu sunt afectat, nu sunt în măsură, nu sunt băgat în situația asta. În calitate de martor al formației a trebuit să le spun despre ce este vorba, fiind șeful de orchestră, patronul societății.„, a explicat Dan Bursuc, conform Antena Stars.

Toți banii încasați din muzică trebuie impozitați

Ca în orice alt domeniu, artiștii trebuie să achite dări către statul român. Mai exact, aceștia au obligativitatea de a declara și plăti taxe pentru încasările pe care le au.

Se pare că acesta ar fi fost punctul sensibil care a determinat autoritățile să ia atitudine în acest dosar.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.