Cât îl costă pe artist machiajul lui dar și al membrilor trupei. Nu este deloc unul ieftin

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai controversați artiști din România. Identitatea lui este sub semnul întrebării, încât nimeni nu cunoaște prea multe informații despre el. Încă din momentul în care a debutat în industria muzicală, chipul lui a fost mereu ascuns sub machiaje. 

Pentru a reuși să-și țină identitatea ascunsă, membrii trupei poartă același machiaj pe față. Din acest motiv, artistul scoate din buzunar anual peste 10.000 de euro. Iată declarația făcută de el.

Cât plătește Carla’s Dreams pentru machiajul lui și al membrilor trupei

Artistul a povestit că un asemenea machiaj necesită o investiție majoră. Astfel, scoate din buzunar anual aproximativ 10-15 mii de euro.

Facebook

,,Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro’’, a declarat artistul, potrivit informațiilor apărute în presă.

Artistul a spus motivul pentru care își ascunde identitatea, cu ajutorul unei ,,măști” realizată din machiaj

Încă de la începutul carierei lui, artistul a ezitat să își arate chipul. Deși oamenii sunt curioși de înfățișarea lui, el o ascunde sub diverse machiaje. Motivul pentru care face asta l-a explicat chiar el.

„Ideea a fost a noastră și absolut nu este nouă. Doar că am avut o problemă și a fost necesar să o rezolv. Problema este că noi nu ne dorim viață publică. Nu suntem interesați să avem o viață socială și să mergem la petreceri în show business.

Captură video

Inițial, proiectul a fost pe internet. Nu exista niciun fel de comunicare cu presa. Nici măcar atunci când proiectul a crescut și a devenit popular. A fost o nevoie urgentă să facem măcar un concert. Era o problemă: nu am vrut să ies așa cum am făcut-o.

Știu că acum arată exact ca o mișcare de PR foarte bună, dacă cineva crede că sunt atât de deștept, este doar un plus”, a mărturisit solistul, potrivit publicației life.ru.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!