Răsfățați-vă cu aceste rețete simple, de casă, de masca de față. Uitați să cheltuiți timp și bani la centrul spa local. 

Faceți-vă masca de casă din banane

Cine are nevoie de Botox când ai banane? Așa este: puteți folosi o banană ca o mască de față naturală, de casă, care vă hidratează pielea și o lasă să arate și să se simtă mai moale. Transformați o banană coaptă de dimensiuni medii într-o pastă netedă, apoi aplicați-o ușor pe față și pe gât. Lăsați-o timp de 10 până la 20 de minute, apoi clătiți cu apă rece. O altă rețetă populară de mască necesită 1/4 cană de iaurt simplu, 2 linguri de miere (un remediu natural pentru acnee) și 1 banană medie.

Masca de față cu lămâie

Creați un tratament facial care să exfolieze și să hidrateze pielea. Amestecați sucul de la 1 lămâie cu 1/4 cană de ulei de măsline sau ulei de migdale dulci. Aplicați pe față iar apoi clătiți cu apă din abundență.

Masca de față este acum mult mai ușor de făcut!

Cum se face o mască de casă cu oțet

Folosirea oțetului ca tonifiant pentru piele datează de pe vremea Helenei din Troia și este la fel de eficientă astăzi. După ce vă spălați fața, amestecați 1 lingură de oțet de mere cu 2 căni de apă ca o clătire finală pentru a vă curăța și strânge pielea. De asemenea, puteți crea o mască de casă amestecând 1/4 cană de oțet de cidru cu 1/4 cană de apă. Aplicați ușor soluția pe față și lăsați-o să se usuce.

Masca de față cu lapte

Iată un alt mod de a-ți oferi acasă un spa de lux. Faceți o mască de față de casă amestecând 1/4 cană de lapte praf cu suficientă apă pentru a forma o pastă groasă. Îmbrăcați-vă bine fața cu amestecul, lăsați-l să se usuce complet, apoi clătiți cu apă caldă. Fața ta se va simți proaspătă și întinerită!