Tragedie colosală în Thailanda! Un fost ofițer de poliție a deschis focul într-o gădiniță. 

Un fost ofițer de poliție din Thailanda a deschis focul într-o grădiniță pentru copii preșcolari în Thailanda. Cel puțin 31 de persoane au fost ucise, printre care foarte mulți copii. Conform poliției din Bangkok, individul este încă în libertate după atacul armat care a avut loc la Nong Bua Lamphu, în nord-estul țării. 

O tragedie uriașă a avut loc, astăzi, în Thailanda. Un bărbat înarmat, despre care se știe că a fost ofițer de poliție, a început să tragă cu arma într-o grădiniță. Au fost ucise 31 de persoane, dintre care 23 au fost copii. Bărbatul a început să tragă cu pistolul și să înjunghie pe cine i-a stat în cale. Conform unor surse din anchetă, motivul faptei sale terifiante ar fi faptul că a fost dat afară din Poliție.  

Tragedie în Thailanda

Un ofițer superior de poliție din provincia Nong Bua Lamphu a declarat că printre victime se numără 23 de copii, relatează agenția de presă AFP, potrivit BBC News.  

În acest moment, individul este înarmat și în libertate. După ce a ucis atâtea persoane, el a fugit de la locul faptei. Ultima dată, fostul ofițer de poliție în vârstă de 34 de ani, pe nume Panya Khamrab, a fost văzut la volanul unei camionete Toyota albă, cu numere de Bangkok. Chiar dacă se știe că a fost dat afară din Poliție, oamenii legii nu au putut confirma că acesta este motivul atacului cu exactitate. 

Tragedie totală! Un fost ofițer de poliție a deschis focul într-o grădiniță. Au murit 23 de copii

Ultimul atac de acest tip a avut loc în 2020

În Thailanda, atacurile de acest tip sunt foarte rare, chiar dacă rata de posesie a armelor de foc este ridicată, față de alte țări din regiune. Un ultim atac de acest gen a avut loc în anul 2020, atunci când un soldat a ucis cel puțin 29 de persoane și a rănit alte 57, în atacuri care au avut loc în patru locații. Acesta ar fi fost supărat că o afacere imobiliară a eșuat.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.