Viața amoroasă a lui Tzancă Uraganu este cunoscută de toată lumea. De această dată, se pare că actuala parteneră de viață a artistului a fost deranjată de comentariile internauților. Mai exact, oamenii au comparat-o cu Lambada, mama copiilor manelistului. Sătulă de această atitudine, Alina Marymar a postat un mesaj pe Instagram, în care a răbufnit și a dat de înțeles că nu este interesată de comentariile răutăcioase. 

Mesajul brunetei pentru cei care au criticat-o

De curând, Tzancă Uraganu și Alina Marymar au botezat o fetiță. Ulterior, cei doi au distribuit mai multe imagini în mediul online de la fericitul eveniment. În timp ce unii au complimentat-o pe brunetă pentru ținută, alții au comparat-o cu fosta iubire a manelistului, Lambada.

Văzând acest lucru, Alina Marymar nu a ezitat să le dea replica celor care au criticat-o. Într-un mesaj postat pe Instagram, bruneta a dat de înțeles că nu îi pasă de părerile celor din jur și se comporta așa cum crede de cuviință, chiar dacă va ținta criticilor.

Marymar tună și fulgeră! Replica iubitei lui Tzancă Uraganu pentru cei care au spus că seamănă cu Lambada Instagram

„Atât timp cât sunt cu Tzancă lângă mine, mă îmbrac cum vreau, dansez cum vreau, mă distrez exact cum simt și vreau!

Ba chiar el vrea așa! Îmbrăcați-vă și voi așa dacă vă permite corpul. Distrați-vă și nu vă mai rețineți doar ca să păreți altceva. Viața este prea frumoasă! Vă pup!”, este mesajul transmis de Alina Marymar, într-o postare de pe Instagram.

Nu doar ținuta purtată de Alina Marymar a stârnit multe reacții din partea internauților. Bruneta a dansat provocator, ceea ce i-a determinat pe oameni să considere momentul unul nepotrivit. De aceea, cuvintele de laudă ale internauților au mers către Lambada.

Se pare că blondina se concentrează pe creșterea celor doi copii, lucru remarcat de internauți. Fosta parteneră de viață a manelistului postează deseori imagini alături de fiica sa, dar și cu băiețelul născut în urmă cu doar câteva luni.