Pavel Bartoș este unul dintre cei mai carismatici prezentatori de la noi din țară. La cei 47 de ani ai săi, Pavel se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. De ani buni urcă pe scenele teatrelor din țară, face filme, iar acasă îl așteaptă o familie minunată.

De-a lungul timpului, prezentatorul de la „Românii au talent” a preferat să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor. Este forte discret cu viața sa personală. Însă, recent, în cadrul unui interviu, Pavel Bartoș a vorbit despre cele mai importante persoane din viața sa.

social media

Pavel Bartoș, mândru că este tată de fete

În cadrul unui interviu, Pavel Bartoș a vorbit despre cele mai importante persoane din viața sa, cele trei fete pe care le are. El a mărturisit că atunci când nu se află în lumina reflectoarelor, el își intră în rolul de tată și soț.

În timpul său liber, Pavel încearcă pe tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu fetele sale, făcând diverse activități amuzante sau educative. În cele din urmă, prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa celor care-i poartă numele. Eva, fata cea mare a lui Pavel și a soției sale, le este de un real ajutor. Este foarte matură, cuminte și deșteaptă. Pe de altă parte, celelalte două fetițe Sofia și Rita se bucură din plin de fiecare moment al vieții lor.

Astfel, Pavel se consideră cel mai norocos și bucuros om din lume, deoarece are o familie minunată pe care o iubește nespus.

„Îmi place să petrec timp alături de fetele mele, să fim în familie și să ne bucurăm de noi. Eva este un copil foarte bun, învață excelent, oricând aș putea să o las să aibă grijă de surorile ei mai mici. Așa că suntem norocoși cu ea. Rita și Sofia sunt și ele foarte cuminți, se bucură de copilărie și de tot ceea ce are viața de oferit la vârsta lor. Eu v-am zis: sunt un norocos al sorții!”, a mărturisit Pavel Bartoș.