Încă un român tratat de coronavirus îşi face curaj să povestească prin ce a trecut cât a fost internat în spital. Mărturiile cutremurătoare ar trebui să îi facă pe toţi românii să se protejeze mai mult de coronavirus.

Un învingător al coronavirusului, un tânăr român a prins tăria de a le povesti şi celorlalţi prin ce a trecut. Acesta a povestit în televiziune momentele cumplite prin care a trecut pe timp cât a fost internat.

Bărbatul a petrecut 24 de zile internat, dintre care 14 la terapie intensivă.

Este vorba despre Alin Goga, cel care a povestit la Digi 24 tot ce se întâmplă atunci când eşti bolnav de coronavirus. El îi avertizează pe români să aibă mare grijă şi să se protejeze mai mult de virusul ucigaş, deoarece este foarte grea lupta împotriva lui.

Mărturii de groază

„Fiecare moment mi-l amintesc, fiecare efort, echipele care au fost în jur, asistentele care s-au îmbolnăvit aici, tot efortul a fost direcționat să salveze un om necunoscut. Aveau echipament de protecție.

Mi s-a prins vena cu 6 perechi de mănuși. Vă dați seama cât de greu este!

Procedura pe care au urmărit-o de fiecare data m-a impresionat, era dusă la paranoia, dar respectau cu atâta atenție procedurile să nu ajungă să fie puse în pericol.

Când mi s-a luat sânge din vena aortă și nu a fost o singură dată, se verifica saturația de oxigen, trebuiau luați câțiva ml de sânge, aceea a fost pentru mine durere pe care nu o cunoscusem.”, a povestit pacientul.

Alin Goga nu este fumător, nu consumă alcool şi nu are probleme de sănătate în afară de o greutate peste măsura admisă de corpul său.

El a explicat că acum este vindecat, trei teste au fost negative la coronavirus. Acum, Alin va fi externat şi se va putea întoarce acasă.

„Oamenii să se păzească, trebuie să fie nu atenți, nu responsabili, aproape de acea zonă de paranoia, să se gândească că nu trebuie să riște absolut nimic mai ales dacă au soții gravide, părinți bătrâni cu boli asociate.

Nu e o glumă!”, a transmis el pentru Digi24.

Distribuie