Mărturiile de senzație făcute de un fotbalist după plecarea de la Astra | „Am alergat cu vacile, ce credeți!”

Reclama

Reclama

Fotbalistul filandez Vahid Hambo, fost atacant al Astrei, face dezvăluiri șocante despre ce se petrece în spatele fotbalului din Liga 1. Acesta a rămas cu un gust amar după aventura de la Giurgiu și vorbește despre ce se întâmplă în fotbalul românesc, excepție făcând echipa lui Hagi.

Întors în țara natală, fotbalistul aduce acuzații grave patronilor din Liga 1, spunând că fac alianțe pentru a distruge carierele jucătorilor care îi deranjează. Filandezul îl acuză și pe patronul Ioan Niculae, spunând că păcălește jucătorii cu bani.

Reclama

„Am marcat două goluri într-un meci de Cupă și am devenit erou. În Finlanda nu te bagă nimeni în seamă, însă în România eram alergat pentru fotografii. După un meci mai slab, nu te mai bagă nimeni în seamă. Finanțatorii din România sunt prieteni și dacă un jucător crează probleme se sună între ei și se înțeleg ca nimeni să nu-l mai cumpere pe jucătorul în cauză. Dacă vor, îți pot distruge cariera.

La un meci, patronul (Ioan Niculae n.r.) a intrat în vestiar și ne-a promis o primă de victorie. Am câștigat cu 4-1, însă n-am văzut nimic. Niciun jucător nu a îndrăznit să comenteze ceva. În caz că joci slab, nu ți se mai plătește salariul! Angajații clubului câștigă în jur de 400 de euro și atunci când patronul decidea să nu mai plătească salariile, jucătorii strângeau bani pentru aceștia.

Centrul de pregătire e catastrofic. Dușurile stropesc în toate direcțiile, cablurile electrice atârnă din tavan, iar la meciurile din deplasare ne rugăm să avem căldură. Vedeai pânze de păianjen peste tot, iar gândacii erau pe pereți. Locuiam în Giurgiu, la aproximativ 50 de kilometri de București, iar pe drumurile publice vedeai zilnic căruțe trase de cai. Din punct de vedere tactic, echipa era un dezastru. Starurile echipei decideau cum decurg antrenamentele… Doar la echipa lui Hagi lucrurile stau altfel. Acolo nimeni nu e mai presus decât altul. Au aceleași salarii, iar disciplina primează”, a spus Vahid Hambo pentru Iltalehti.

Hambo îl atacă și pe Alibec, vorbind despre mașina acestuia foarte scumpă.

„Trebuie să ai o mașină frumoasă și haine de firme, dar nu contează ce mănânci. Unul dintre colegi (Denis Alibec n.r.) venea la antrenamente cu un McLaren, pe care a plătit 200 de mii de euro. Același jucător a declarat, într-o revistă, că trebuie să-i ceară mamei sale bani de benzină”, a mai spus Hambo.

loading...
Reclama

Reclama

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Grav accident în Argeş, cu cinci victime

Alertă meteo. Cod portocaliu de viscol şi ninsoare în următoarele zone