Mărturii de groază! Soţul asistentei medicale ucisă de coronavirus, contrazice Ministerul Sănătăţii: “Am aflat că avea diabet, dar e exclus”

foto Antena 3

Până la ora actuală, trei cadre medicale au murit ucise de coronavirus şi alte 800 sunt infectate de acest virus. Ultimul cadru medical decedat este o asistentă medicală din Ţăndărei. Aceasta a murit luni, pe 13 aprilie.

Soţul ei a povestit pentru Antena 3 că nu ştia de boala pe care asistenta o avea şi că este exclus ca să fie adevărat.

Declaraţiile bărbatului

“A fost la Țăndărei la triere. A stat 14 zile la poartă. Seara venea acasă. A avut mănuși și o mască. În ultima perioadă i s-a dat combinezon.

Veneau oameni bolnavi, aici, la Țăndărei, sunt mulți de etnie romă și în declarații mințeau că n-au probleme. Noi, după data de 1, am intrat în carantină. Ea pe 1 a fost testată, pe 2 a ieșit rezultatul. Avea febră, dureri în gât, tușea, în ultima perioadă nu prea mai avea aer”, a povestit, cu tristeţe, soţul asistentei.

“Am aflat că avea diabet, dar e exclus”

Potrivit Ministerului Sănătăţii, asistenta medicală din Ţăndărei, în vârstă de 42 de ani, avea diabet zaharat. Soţul femeii este însă uimit de această declaraţie şi spune că nu se pune problema de aşa ceva.

“Am văzut că s-a vehiculat o grămadă de boli, ea a avut glandă controlată, mergea la medic, avea pastile. Am aflat că avea diabet, dar e exclus. Ea a fost asistentă pe laborator analize și vă dați seama că își făcea analizele în fiecare lună și dacă apărea ceva nu stătea. Nu știu ce s-a întâmplat, a fost 14 zile la triere.

Noi n-am avut nimic. Nici eu, nici fetele. Nu am fost testat, au zis că nu ni se face test dacă n-avem nimic”, a mai declarat bărbatul, scrie antena3.

Lasă un răspuns

Pensiile sunt ameninţate. Un proiect propus de Ponta ar putea afecta milioane de români

Ultimă oră! Lovitură pentru cadrele medicale care vor să demisioneze în această perioadă