Una dintre fetele obligate să întreţină relaţii sexuale cu primarul din comuna ieşeană Mogoşeşti Siret au venit cu noi dezvăluiri. Diana, una dintre fete, povesteşte cu lux de amânunte tot ce s-a întâmplat şi cum a depăşit tot răul făcut de proxeneţi şi de primarul Damian Butnariu.

Când primarul a cumpărat-o pe 100 de lei de la proxeneţii care au răpit-o, Diana avea 17 ani. Aceasta a fost răpită de proxenetul Adrian Buduroi şi dusă la sediul Primăriei Mogoşeşti Siret pentru a face sex cu primarul.

Tânăra, în vârstă de 30 de ani în prezent, spune că ar mai fi existat un caz, tot când era minoră, când a fost luată de la discotecă şi dusă, alături de alte două fete, le sediul primăriei Mogoşeşti Siret. Acolo, ar fi fost obligate să practice prostituţia.

„Am fost luată de la discotecă de Buduroi Adrian, împreună cu alte două fete. Am fost duse la Mogoşeşti Siret, la Primărie. Fusese ziua inaugurarea, iar în noaptea aia am intrat acolo, înăuntru. Am fost forţate, am fost luate în maşină şi forţate să mergem acolo. Acolo era primarul, înăuntru, dar mai multe detalii… Nu mai reuşesc să îmi aduc aminte totul cu lux de amănunte. Am găsit uşa deschisă, am scăpat, am fugit. După, am făcut recuperare, mulţumesc lui Dumnezeu mi-am revenit după trauma pe care am avut-o şi acum sunt ok. Nu mai intenţionez nimic să fac mai departe. Nu vreau să îmi aduc aminte nimic. Au fost momente care au fost groaznice. Acum nici nu mai vreau să îmi aduc aminte ce a fost acolo”, a povestit fata.

Diana a avut nevoie de psiholog pentru a trece pentru perioada în care a fost traficată, în timp ce Damian Butnariu şi-a continuat ascensiunea politică

Ce declară mama fetei: Potrivit Adevărul, „Diana avea în jur de 16-17 ani, nu avea 18 ani când s-a întâmplat, şi când a ajuns acasă a adus-o şi a aruncat-o în ogradă. Am găsit-o jos, leşinată, în curte şi am chemat salvarea, am dus-o la Iaşi. Era bătută toată. Ştiu că a luat-o din Paşcani şi a dus-o la un primar”, a spus femeia.

Primarul Damian Butnariu s-a autosuspendat din PNL.